Wednesday, June 21, 2017

LEGO Batman Movie 70902 Catwoman a naháňačka na Catcycle Recenzia


V sprievode filmu LEGO Batman Movie prišli na trh aj stavebnice s touto tématikou. Jednou z nich je aj set s číslom 70902 ktorý si teraz predstavíme. Set má názov Naháňačka na Catcycle a obsahuje 139 kociek s cenovkou 19.99 €.


Začnime teda mini figúrkami. Skupinu troch figúrok tvorí Robin, Batgirl a Catwoman. Všetky sú verné kópie ktoré sme videli vo filme. Batgirl vo fialovom outfite so zlatým plášťom a dvoma batrangami. Robin verný svojim outfitom bez nohavíc. A nakoniec Catwoman s bičom takisto vo fialovom koženom outfite. Batgirl a Catwoman majú navyše aj taktické opasky na príslušenstvo.


Scénu tohto malého setu tvorí mini obchodík s diamantmi. Je to celé iba také jednoduché. Dvere výklad s diamantmi, malá roletka nad vstupom. Na boku budovy je plagát s varovaním pred Catwoman. Scénu dotvára ešte pouličná lampa.


Základom setu je však Catcycle. V kombinácií s technickými kockami je spracovaný bravúrne. Celý funguje super a je dosť pevný, takže zvládne aj rôzne akrobatické kúsky. Dve široké pneumatiky na fialových ráfoch zabezpečujú stabilitu Catcycle. Silný motor reprezentujú potlačené kocky v tvare U.


Keď si to zhrnieme tak za svoje peniaze dostanete štýlový Catcycle, 3 mini figúrky (z toho jedna exkluzívna) a jednoduchú scénu v podobe obchodíka s diamantmi. Lego číslo 70902 samo o sebe nie je ničím výnimočné. Skôr ako doplnok k sérií Batman Movie dopĺňa modelovú radu. Deti si v ňom však môžu nájsť svoj príbeh. Zberatelia zase skôr siahnú po Catwoman ktorá bude hlavným lákadlom.


No comments:

Post a Comment